Contact

Foto van het Jaar

17-08-2021
Maak je graag natuurfoto's of heb je er al één die we mogen zien? Stuur hem naar ons op en doe op die manier mee aan fotowedstrijd van Altenatuur. Lees hierna de regels.

De belangstelling voor veranderingen in de natuur en biodiversiteit in Altena groeit. Veel mensen leggen dat vast op de gevoelige plaat. Dat kan zijn als je je als vrijwilliger inzet, tijdens een wandel- of fietstocht of gewoon als je oog op iets moois gevallen is. Het bestuur nodigt je uit tot het inzenden van je allermooiste foto.

Iedereen kan aan deze wedstrijd meedoen. Belangrijk is wel dat het een foto is van een herkenbare plek op ons mooie eiland Altena. Foto's die met een telefoon gemaakt zijn kunnen gewoon meedoen, mits ze voldoende kwaliteit hebben om als foto af te drukken en om op de site van Altenatuur te plaatsen.Een jury maakt de prijswinnaar aan het eind van het jaar bekend. De foto zal worden gebruikt als Kerstkaart die tijdens deze periode onder de leden en samenwerkende organisaties verspreid wordt.

Heb je een mooie, sfeervolle foto gemaakt in Altena en wil je meedoen? Stuur je foto dan vóór 15 november via e-mail naar altenatuur@gmail.com  Meld daarbij waar de foto gemaakt is. Zorg ook, dat je naam en telefoonnummer er bij staan.

Na de sluitingsdatum beoordeelt de jury de foto's op een aantal onderdelen. Denk aan zaken als originaliteit, kleur en hoe de foto is opgebouwd qua compositie.
Bij een wedstrijd horen ook regels. Ze staan hieronder in het kort weergegeven:
  • Je foto is gemaakt op een herkenbare plek in Altena.
  • Er mogen ook mensen op de foto staan. Als deze herkenbaar in beeld zijn, moet men wel toestemming hebben gegeven.
  • Er mag geen logo of een naam op de foto staan.
  • De foto is gemaakt door de inzender zelf en is origineel.
  • De foto is nog niet eerder gepubliceerd voor andere fotowedstrijden.
Aan de wedstrijd is geen geldbedrag verbonden, het gaat om de eer.

terug naar NIEUWS